Toolpack

  13 artikelen

  Toolpack staat bekend om hun solide en innovatieve gereedschapstools en producten. Deze producten bestaan onder andere uit polyester en lederen gereedschapsgordels, gereedschapstassen, kniematten en rugzakken.

  Lees meer...
  0343 410 110
  Gereedschaptas 360.015 ToolPack
  Gereedschaptas 360.015 ToolPack
  Excl. btw
  Prijs in
  Gereedschaptas 360.113 ToolPack
  Gereedschaptas 360.113 ToolPack
  Excl. btw
  Prijs in
  Rugzak 360.180 ToolPack
  Rugzak 360.180 ToolPack
  Excl. btw
  Prijs in
  Kniemat XL 360.131 ToolPack
  Kniemat XL 360.131 ToolPack
  Excl. btw
  Prijs in

  Toolpack

  Toolpack is een merk van Toolvizion International BV. Het assortiment van Toolpack is erg breed en uniek. ToolPack gereedschapstassen- en rugzakken zijn speciaal ontworpen om comfortabel te kunnen dragen, veel op te bergen en eenvoudig te organiseren. De producten van Toolpack zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. 

  De gereedschapsgordels worden ook wel gereedschapsriemen genoemd. Deze gordels draag je als riem, maar bieden enorm veel opbergruimte en de mogelijkheid om gemakkelijk bij je gereedschap te komen. 

  Capital gereedschapsgordel

  Met capital gereedschapsgordels creëer je een coole en stoere uitstraling, bekijk bijvoorbeeld de 366.070. Naast deze uitstraling kun je met deze gordels erg productief werken, je meest essentiële gereedschap heb je immers constant bij de hand. Maar Toolpack heeft meerdere soorten gereedschapsgordels, denk bijvoorbeeld aan de Elite, de Expert en de Ferment. 

  Gereedschapstas Toolpack

  Zoek je een solide gereedschapstas? Dan zit je met een tas van Toolpack zeker goed. De gereedschapstassen van Toolpack zijn namelijk enorm sterk! Dit komt omdat men verschillende technieken en eigenschappen heeft toegepast om dit voor elkaar te krijgen. De gereedschapstassen van Toolpack beschikken over een hoge maximale draagcapaciteit. 

  Productie Toolpack

  Toolpack doet er veel aan om bij de productie zo veel mogelijk belangrijke karakteristieken en eigenschappen aan hun producten toe te voegen. Een nauwe samenwerking tussen de ontwerpers van de Toolpack en de fabriek in China zorgt ervoor dat Toolpack het assortiment kan blijven aanvullen, verbeteren en vernieuwen.  

  Toolpack koop je bij Wear2work

  Of je nou opzoek bent naar werkkleding, werkschoenen of gereedschapsgordels, Wear2work heeft het allemaal! Bekijk de gereedschapsgordels, tassen en kniematten van Toolpack en ga voor kwaliteit.