• Lorem ipsum

Neskrid

7 artikelen

Onze Neskrid inlegzolen zijn ideaal als je op zoek bent naar extra ondersteuning voor je voeten, maar je niet wil dat dit ten koste gaat van de normering van je werkschoenen. Met ons Neskrid assortiment zit je hiermee altijd goed! Bekijk ons assortiment inlegzolen om te kijken welke inlegzool het beste past bij jouw voeten.

Lees meer...
NIEUW
Inlegzool Neskrid Classic Medium
NIEUW
Inlegzool Neskrid Stabilizer Medium
NIEUW
Inlegzool Neskrid Classic Low
NIEUW
Inlegzool Neskrid Classic High
NIEUW
Inlegzool Neskrid Stabilizer Low
NIEUW
Inlegzool Neskrid Anatomical Medium
0343 410 110
NIEUW
Inlegzool Neskrid Stabilizer High

 

Neskrid inlegzolen verkleint de kans op voetklachten

Wist je dat wanneer je een andere inlegzool in je veiligheidsschoen plaatst, deze mogelijk niet meer aan de normering voldoet? Sinds 2011 geldt de EN-ISO20345-norm die duidelijk maakt dat veiligheidsschoenen waarin een andere zool is gelegd, niet langer als veiligheidsschoenen worden beschouwd. Deze normering betreft niet enkel de schoen of de zool afzonderlijk, maar de combinatie van de twee: deze combinatie moet zijn getest.

Neskrid 4AllBrands Inlegzolen

Gelukkig is er een oplossing. Neskrid inlegzolen zijn de enige die je zonder risico kunt combineren met je werkschoenen zonder dat dit ten koste gaat van de normering. Neskrid heeft het unieke 4AllBrands-concept ontwikkeld met als ultieme doel orthopedische inlegzolen beschikbaar maken voor alle merken werkschoenen. Dankzij 4AllBrands kun jij als gebruiker zonder restricties de inlegzool van Neskrid in je favoriete werkschoenen leggen zonder dat dit ten koste gaat van de normering.
Of je nu in de bouw, zorg, horeca of een andere sector werkt, comfortabele en ondersteunende werkschoenen zijn cruciaal om voetklachten te voorkomen. Zwaar werk kan leiden tot vermoeide en branderige voeten of benen, of zelfs pijn aan je gewrichten. Inlegzolen voor werkschoenen kunnen dergelijke voetklachten als gevolg van overbelasting voorkomen en zelfs bestaande voetklachten genezen.

Hoe werken inlegzolen?

Inlegzolen ondersteunen en ontlasten je voeten en lichaam tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Ze helpen bij het corrigeren van voetafwijkingen, zoals een holvoet, platvoet of de “normale” voetstand. Deze afwijkingen kunnen leiden tot vermoeidheid, pijn en andere problemen als ze niet worden behandeld. Inlegzolen die specifiek zijn ontworpen om deze afwijkingen te corrigeren, kunnen symptomen verminderen of zelfs verhelpen. Daarnaast kunnen inlegzolen ook helpen bij het verminderen van de druk op de knieën, heupen en rug, die vaak het gevolg zijn van problemen met de voeten. Dit kan helpen om pijn en ongemak te verminderen en het risico op verwondingen te verkleinen.

Met Neskrid inlegzolen zit je altijd goed!

Met Neskrid 4AllBrands inlegzolen hoef je niet in te leveren op veiligheid of comfort.