• Lorem ipsum

Laskleding

8 artikelen

Laskleding koop je bij Wear2work, specialist in werkkleding en werkschoenen voor verschillende beroepen en werkzaamheden. De belangrijkste functie van laskleding is het bieden van bescherming. Laskleding beschermt tegen vonken, hitte, vuur en spatten.

Lees meer...

Laskleding

Laskleding is niet zomaar werkkleding. Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden voor het benoemen van werkkleding tot laskleding. Denk bijvoorbeeld een de benodigde normeringen, de zakken moeten afsluitbaar zijn en daarnaast moet de stof bestand zijn tegen vlammen en hitte.

Laskleding merken

Er zijn verschillende merken die laskleding aanbieden. In veel gevallen is het belangrijk om de verschillende kledingstukken van hetzelfde merk te bestellen. Dit heeft te maken met de manier waarop series geproduceerd zijn, de juiste combinatie zorgt dan voor optimale bescherming.

Veilig lassen met de juiste kleding

Veilig lassen begint bij de juiste laskleding. Koop je laskleding voordelig bij Wear2work, bestel online op onze webshop of kom langs in onze winkel. Heb je vragen over het kiezen van de juiste laskleding? Neem dan contact met ons op!