Laskleding

  26 artikelen

  Laskleding koop je bij Wear2work, specialist in werkkleding en werkschoenen voor verschillende beroepen en werkzaamheden. De belangrijkste functie van laskleding is het bieden van bescherming. Laskleding beschermt tegen vonken, hitte, vuur en spatten.

  Lees meer...
  0343 410 110
  Lasschort
  Lasschort
  Excl. btw
  Overall Vlamvertragend antistatisch FR50
  Overall Vlamvertragend antistatisch FR50
  €94,95
  Excl. btw
  Vlamvertragende overall Portwest Welder
  Vlamvertragende overall Portwest Welder
  €52,95
  Excl. btw
  25.000 orders per jaar
  Levering uit eigen magazijn
  Al 13 jaar dé specialist!

  Laskleding

  Laskleding is niet zomaar werkkleding. Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden voor het benoemen van werkkleding tot laskleding. Denk bijvoorbeeld een de benodigde normeringen, de zakken moeten afsluitbaar zijn en daarnaast moet de stof bestand zijn tegen vlammen en hitte.


  Laskleding merken

  Er zijn verschillende merken die laskleding aanbieden. In veel gevallen is het belangrijk om de verschillende kledingstukken van hetzelfde merk te bestellen. Dit heeft te maken met de manier waarop series geproduceerd zijn, de juiste combinatie zorgt dan voor optimale bescherming.


  Veilig lassen met de juiste kleding

  Veilig lassen begint bij de juiste laskleding. Koop je laskleding voordelig bij Wear2work, bestel online op onze webshop of kom langs in onze winkel. Heb je vragen over het kiezen van de juiste laskleding? Neem dan contact met ons op!