Werkklompen voor werk en vrije tijd

  8 artikelen
  Leren Klomp S3 SRC Strovels Skyld
  Leren Klomp S3 SRC Strovels Skyld
  €79,95
  Excl. btw
  Prijs in
  Leren klomp S3 Sika
  Leren klomp S3 Sika
  €89,95
  Excl. btw
  Prijs in
  Leren klompen S3 SRC Syrdic Flex
  Leren klompen S3 SRC Syrdic Flex
  €83,47
  Excl. btw
  Prijs in
  Leren klompen S3 SRC Nordic hout
  Leren klompen S3 SRC Nordic hout
  €81,61
  Excl. btw
  Prijs in
  NIEUW
  Gevavi klomp hout 1230 SB
  Gevavi klomp hout 1230 SB
  €80,37
  Excl. btw
  Prijs in
  NIEUW
  Gevavi klomp flex 1240 S3
  Gevavi klomp flex 1240 S3
  €93,51
  Excl. btw
  Prijs in
  0343 410 110
  Leren klomp Sika 29 Comfort S3
  Leren klomp Sika 29 Comfort S3
  €99,95
  Excl. btw
  Prijs in
  NIEUW
  Gevavi klomp flex 1250 SB
  Gevavi klomp flex 1250 SB
  €92,98
  Excl. btw
  Prijs in

  Wear2work is de specialist op het gebied van veilige werkschoenen, werklaarzen en natuurlijk ook werkklompen. Deze klompen worden nog altijd veel gedragen in verschillende sectoren zoals in de bouw, transport en in de landbouw. Werkklompen bieden comfort, bescherming en duurzaamheid tijdens lange werkdagen. Ze zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen, schokken, slipgevaar en andere risico's die spelen op de werkplek. Je kan werkklompen kopen met een stalen neus en een antislip zool zodat je deze risico's kan beperken. 

  Hoe koop je de juiste werkklompen?

  Bij het kiezen van de juiste klompen zijn er een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden. Er zijn veel verschillende werkklompen en elk type heeft unieke kenmerken en voordelen die moeten aansluiten op jouw specifieke behoeften. Traditionele klompen worden veel gedragen in landelijke werkomgevingen en zijn gemaakt van hout of rubber, met een open achterkant zodat je ze gemakkelijk kan aan- en uittrekken. Veilligheidsklompen worden gedragen op bouwplaatsen of in fabrieken, hebben versterkte neuzen en antislipzolen waarmee ze bescherming tegen vallende objecten bieden en stabiliteit op gladde oppervlakken. Bij het kiezen van S3 werkklompen is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden zoals comfort, duurzaamheid en of de klompen voldoen aan je veiligheidseisen. Als het gaat om veiligheidsklompen, zijn er een aantal bekende merken zoals Strövels Sika, en natuurlijk de klompen van Gevavi die al jarenlang bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben de beste klompen van deze merken in ons assortiment. 

  Onderhoudstips voor je werkklompen

  Het is van groot belang om je werkklompen goed te onderhouden, zodat ze langer meegaan en ze ltijd in optimale staat verkeren. Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat jouw werkklompen goed verzorgd worden.
  1. Regelmatig reinigen: Maak er een gewoonte van om je werkklompen regelmatig schoon te maken als ze vies of modderig zijn geworden. Gebruik een zachte borstel of doek om het oppervlak schoon te vegen en spoel ze af met water indien nodig.

  2. Grondig laten drogen: Na het reinigen is het essentieel om je werkklompen volledig te laten drogen voordat je ze weer gebruikt. Plaats ze op een goed geventileerde plaats, weg van directe warmtebronnen zoals radiatoren of haarden.

  3. Leer behandelen: Als jouw werkklompen van leer zijn gemaakt, overweeg dan om speciale leerverzorgingsproducten aan te schaffen. Breng deze producten regelmatig aan op het leer om het soepel en beschermd tegen vocht en vuil te houden.

  4. Controleer de zolen: De zolen van je werkklompen kunnen na verloop van tijd slijten, dus controleer regelmatig hun conditie. Als de zolen versleten zijn of scheuren vertonen, overweeg dan om nieuwe zolen aan te schaffen bij de fabrikant of bij een gespecialiseerde winkelier.

  5. Repareer kleine beschadigingen: Als je merkt dat er kleine beschadigingen zijn aan je werkklompen, zoals losse stiksels of kapotte gespen, repareer ze dan zo snel mogelijk. Dit voorkomt verdere schade en verlengt de levensduur van je klomp.

  6. Bewaar op een geschikte plaats: Wanneer je jouw werkschoenen niet draagt bewaar deze dan op een droge plek die goed geventileerd wordt . Vermijd blootstelling aan directe hittebronnen omdat dit kan resulteren in materiaal beschadiging.

  Koop je veilige werkklompen online of kom naar onze fysieke winkel

  Er zijn heel veel online aanbieders maar wat maakt Wear2work nu anders dan al die anderen? We zijn een expert op het gebied van veiligheidsklompen en weten door onze jarenlange ervaring precies wat jij voor jouw beroep nodig heb. Ben je op zoek naar een klomp van Gevavi of Strovels en zie je deze niet in onze shop, laat het dan gerust weten. Wil je werkklompen kopen maar ze liever eerst passen voordat je ze koopt? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede! Hier kun je alle modellen vergelijken, passen en direct meennemen. Kom langs en laat je adviseren door onze specialisten, zodat je zeker weet dat je de perfecte werkschoenen, werklaarzen of werkklompen kiest voor jouw beroep. Koop je klompen veilig en comfortabel, bij Wear2work.