Werkkleding voor lassers

  Ben je op zoek naar laskleding of laskappen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben zowel werkkleding voor lassers, als lasschoenen. We hebben een ruim aanbod las werkkleding, welke bestaat uit lasjassen, lasschoenen, lasoveralls, maar we hebben bijvoorbeeld ook laskappen, lasschorts en lasbrillen. 

  Lees meer...
  Werkkleding voor lassers

  Werkkleding en werkschoenen geschikt voor lassers

  De pagina waar je je nu bevindt is speciaal ingericht op de meest verkochte en populairste lasartikelen. Deze laskleding, lasschoenen en bijbehorende lasattributen zijn essentieel als je last als beroep of in je vrije tijd weleens aan het lassen bent. Op deze manier ben je namelijk goed beschermd en wordt de kans op verwondingen zo klein als mogelijk gemaakt. Daarnaast moet laskleding natuurlijk lang meegaan, zodat je met een set laskleding lang kunt doen!


  Comfortabele en veilige laskleding 

  Als je lasser bent van beroep kun je soms in moeilijke posities moeten werken en kom je vaak in aanraking met lasdampen en lasvonken. Om deze redenen moet je zorgen dat je goed beschermd bent en dus de juiste lasschoenen, lasjas of las bovenkleding draagt! Uiteraard dien je daarnaast ook een goede laskap/lasbril te dragen om ook je gezicht te beschermen. Als lasser ben je vaak binnen aan het werk of op plekken waar het windstil is. Naast dat laskleding goed moet beschermen, is het natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk dat deze werkkleding ook comfortabel zit. Om deze reden worden de meeste lashandschoenen gemaakt van splitleder. Dit zorgt ervoor dat de lashandschoenen goed beschermen, maar ook flexibel aan je hand zitten. Werkkleding voor lassers is bijna altijd gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal verkleint de kans op gaatjes in de werkkleding en zorgt er tegelijkertijd voor dat de stof zacht aanvoelt en dus fijn is om te dragen.

  Wat verder belangrijk is bij het lassen, is dat de zakken op de las werkkleding af te sluiten zijn. Hierdoor voorkom je dat er lasspatten in de kleding terecht kunnen komen. Laskleding is altijd voorzien van de norm ISO 11612. Deze veiligheidsnorm geeft aan dat de stof getest is en bestand is tegen vlammen en hitte.


  Wear2work, specialist in laskleding

  Wear2work heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het verkopen en leveren van werkkleding en werkschoenen. In deze tijd hebben we een ruim assortiment werkkleding en werkschoenen weten op te bouwen die perfect geschikt is voor de bouwsector. Bekijk bijvoorbeeld onze stevige lasoveralls!