Verkeersregelaarsbroeken

  6 artikelen

  Verkeersregelaarsbroek kopen

  De broeken van een verkeersregelaar zijn een belangrijk onderdeel van de outfit. Als verkeersregelaar ben je verplicht om een verkeersregelaarsbroek te dragen. Met de juiste verkeersregelaarsbroek zorg je namelijk voor een combinatie die er voor zorgt dat je extreem goed zichtbaar bent tijdens het regelen van het verkeer.

  Verkeersregelaars broeken moeten voldoen aan EN-20471, de Europese norm voor hoge zichtbaarheidskleding. Deze Europese norm stelt dat de fluorescerende gele broek minimaal 2 reflecterende banden van minimaal 5 centimeter breed rond de broekspijpen moet hebben. Een oranje fluorescerende broek voldoet ook aan de EN-20471, maar is niet herkenbaar voor een verkeersregelaar. Een verkeersregelaar draagt namelijk bijna altijd een geel fluorescerende werkbroek en daarom raden wij aan om een geel fluorescerend broek te dragen.  


  Bij Wear2work kunnen alle verkeersregelaars terecht!

  Ons assortiment verkeersregelaarskleding is geschikt voor iedere verkeersregelaar. De verkeersregelaarskleding is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je niet zeker over de maat? Maak dan gebruik van de maattabellen of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag aan de juiste verkeersregelaarskleding