• Lorem ipsum

Werkhandschoenen voor schoonmaak

19 artikelen

Als je vaak werkt met schoonmaakmiddelen, raden wij aan om olie- en chemie bestendige werkhandschoenen te dragen. Deze schoonmaak handschoenen bieden namelijk bescherming tegen deze chemische stoffen. Wanneer je vaak natte handen krijgt, kun je ook kiezen voor waterdichte werkhandschoenen.

Lees meer...
-17%
Werkhandschoenen Showa 377 Waterdicht
Werkhandschoenen Showa 377 Waterdicht
€5,00
Excl. btw
-24%
Werkhandschoenen waterdicht 10305
Werkhandschoenen waterdicht 10305
€2,95
Excl. btw
0343 410 110
-10%
Werkhandschoenen PVC rood 27cm W2-10371
-12%
Werkhandschoenen PVC rood 35cm W2-10372
-13%
Werkhandschoenen NBR Nitril W2-10248
Werkhandschoenen NBR Nitril W2-10248
€1,50
Excl. btw
Werkhandschoenen Showa 380
Werkhandschoenen Showa 380
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar dé specialist!

Werkhandschoenen voor schoonmaak en facilitair onderhoud

Waar moet je op letten bij het kopen van werkhandschoenen voor de schoonmaak branche? Het is in deze branche van groot belang dat je handen goed worden beschermd. Bij de keuze van je schoonmaak handschoenen is het belangrijk om te kijken naar het type werkzaamheden waarvoor je de werkhandschoenen wil gaan gebruiken. Werk je bijvoorbeeld met schoonmaakmiddelen, dan adviseren wij olie- en chemie bestendige handschoenen.

Maar er zijn ook werkzaamheden waar je juist meer gevoel in je handen nodig hebt en daarvoor zijn montage handschoenen weer geschikter. Met montage werkhandschoenen behoud je voldoende gevoel in je vingers maar zijn je handen wel beschermd tegen vuil. Er zijn ook verschillende waterdichte werkhandschoenen verkrijgbaar die ervoor zorgen dat je in natte omstandigheden grip blijft houden terwijl je handen droog blijven.

We hebben de meest gebruikte werkhandschoenen in de schoonmaak branche voor je op een rijtje gezet. Uiteraard hebben we nog veel meer keuze, zie hiervoor het complete overzicht werkhandschoenen.

Wil je liever andere soorten werkhandschoenen passen om goed te kunnen vergelijken? Kom dan naar onze winkel in Wijk bij Duurstede en verbaas je over het aanbod werkhandschoenen. Maar we kunnen je natuurlijk ook telefonisch of per mail adviseren. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Mocht je op zoek zijn naar bepaalde type werkhandschoenen die je bij ons niet op de webshop ziet staan? Bel of mail ons en we gaan voor je op zoek!

Uitleg cijfers op werkhandschoenen

Werkhandschoenen bieden bescherming tegen mechanische risico’s in combinatie met 4 cijfers die het prestatieniveau aangeven. Dit betekenen de cijfers:

1e cijfer: Slijtvastheid / schuurweerstand
2e cijfer: Snijvastheid / snijdweerstand 
3e cijfer: Treksterkte / scheurweerstand 
4e cijfer: Perforatiesterkte / perforatieweerstand 

De cijfers worden weergegeven van 1 t/m 4, waarbij het cijfer 4 het hoogste prestatieniveau weergeeft. Zoek je bijvoorbeeld werkhandschoenen voor montage en installatie? Kies dan werkhandschoenen met een hoge vingergevoeligheid!

Waterdichte werkhandschoenen

Bij het schoonmaken is het van belang dat je werkhandschoenen waterdicht zijn. Wij hebben waterdichte werkhandschoenen van onder andere Bull Flex en Delta Plus in het assortiment. Deze werkhandschoenen houden je handen droog als je met water en schoonmaakmiddelen aan de slag gaat. Wel zo veilig en hygiënisch! Let wel op, waterdichte werkhandschoenen bieden mogelijk geen bescherming tegen gevaarlijke vloeibare stoffen en chemische spatten, bekijk dan onze olie en chemisch bestendige handschoenen.

Een goede waterdichte werkhandschoen beschikt over een waterdichte coating en biedt daarnaast voldoende grip onder natte omstandigheden.

Wat is nitril?

Een vraag die vaak gesteld wordt. Nitril werkhandschoenen zijn gemaakt van sterk synthetisch rubber en hebben een strakke pasvorm. Nitril werkhandschoenen bieden een goed alternatief voor als je bijvoorbeeld allergisch bent voor latex. Daarnaast zijn Nitril handschoenen sterker, hierdoor gaan deze handschoenen over het algemeen langduriger mee.   

Schoonmaak handschoenen

Je koopt je schoonmaak handschoenen of ook wel poetshandschoenen bij Wear2work. Wij hebben een ruim assortiment schoonmaak handschoenen op voorraad in ons magazijn in Wijk bij Duurstede. Met de schoonmaak handschoenen uit ons assortiment kun je je schoonmaakwerkzaamheden gemakkelijk en goed uitvoeren. Twijfel je over de juiste schoonmaakhandschoen? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag!