• Lorem ipsum

Overall met knopen, voordelig kopen bij Wear2work

24 artikelen

Een overall met knoop kopen? Bij Wear2work hebben we ook overalls met drukknopen en overalls met ritsen. Deze kunnen door wel mannen als vrouwen worden gedragen. Neem ook eens een kijkje tussen al onze overalls.

Lees meer...

Overalls met drukknoop

Wij hebben een groot en divers assortiment aan overalls, onder te verdelen in meerdere soorten. De overalls met drukknopen, overalls met rits, of Amerikaanse overalls. Ook hebben wij in deze categorie een overall met kniezakken. Daarnaast hebben wij overalls in twee kleuren, voor ieder wat wils. Onder de categorie overalls met drukknopen hebben wij ook een vlamvertragende overall, voor wanneer je met vuur werkt of in een vuurgevaarlijke omgeving. Deze overalls met knoop kunnen door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Wist je dat onze overalls met drukknoop van 100% katoen of polyester/katoen ook vaak voor carnaval gebruikt worden? Onze gunstige prijs en goede kwaliteit producten zorgt ervoor dat je goed voor de dag komt voor een scherpe prijs! Wil je je overall laten bedrukken? Dat kan! Voeg je bedrukkingen hier toe aan de bestelling. Mocht je wat meer informatie willen, kan je natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice. Voel je ook welkom om in onze winkel in Wijk bij Duurstede te komen passen!


Overalls bestellen

Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest wanneer je een overall gaat kopen. Of je nu een overall wilt kopen voor dagelijks gebruik, voor carnaval, of om je kleding te beschermen tijdens het klussen of bouwwerkzaamheden. In onze webshop kan je een overall kopen t/m maat 66. We hebben ook grote maten overalls in ons assortiment! Heb je vragen over de maten van de overall? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


Werkkledingwinkel

Wil je liever passen? Dat kan, want wij hebben een werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede. Ook kan je hier terecht voor deskundig advies! Liever telefonisch advies? Neem dan contact met onze klantenservice op!


Overalls laten bedrukken

Overall laten bedrukken met jouw naam of bedrijfslogo? Geen probleem, bestel je bedrukkingen direct online via onze webshop of kom naar onze winkel in Wijk bij Duurstede!