• Lorem ipsum

Fristads werkkleding

48 artikelen

De werkkleding van Fristads staat vooral bekend om de kwaliteit en het comfort van de werkkleding. Wij hebben zowel werkbroeken als Fristads werkjassen in ons assortiment. Neem eens een kijkje tussen al onze Fristads werkkleding om te kijken of er iets voor jou bij zit!

Lees meer...

Fristads Werkbroeken

In het assortiment van Wear2work hebben we een zeer mooie selectie gemaakt van de Fristads werkbroeken. Zo zijn er denim werkbroeken, stretch werkbroeken, denim/stretch werkbroeken en service werkbroeken! De ruime keuze is precies wat Fristads wil bereiken: het bieden van een compleet, hoogwaardig, functioneel en een eigentijds design. De meeste werkbroeken van Fristads beschikken over vele functionele zakken en/of kniezakken. Versterkte knieën zorgen ervoor dat werkbroeken perfect zijn voor geknield werk.

Fristads werkkleding

Fristads is een zeer gerespecteerd merk die al meer dan 90 jaar ervaring heeft in het maken van werkkleding. Bij Fristads werkkleding staat comfort voorop, want hoger comfort leidt tot betere prestaties. Dit is precies wat Fristads wil bereiken met hun werkkleding. Fristads is al 90 jaar bezig met het ontwikkelen en innoveren van hun werkkleding. Zo wordt onder andere de werkkleding getest op scheurweerstand, slijtvastheid en treksterkte. Zo om de perfecte werkkleding voor jou te ontwikkelen. Niet gek dat de kernwaarden van Fristads authentiek, klantgericht, passie en innovatie zijn.

Fristads jassen 

Van Fristads hebben we ongevoerde en gevoerde werkjassen. Een gevoerde werkjas is ideaal voor in de wintermaanden. Naast een zeer mooie pasvorm, is een gevoerde werkjas functioneel doordat de werkjas waterafstotend en winddicht is. De handige zakken maken de werkjas helemaal compleet! Werk je veel buiten en zoek je een fijne werkjas die niet al te warm is voor het voor- of najaar of voor de wat koudere dagen in de zomer? Dan is een ongevoerde werkjas een goede keuze.

Fristads vesten

Door het hoogwaardig, elastische materiaal heb je een hoge bewegingsvrijheid wat zorgt voor een hoog draagcomfort. De ellebogen en voorzakken van dit werkvest zijn versterkt, waardoor het minder snel zal scheuren. Het Fristads werkvest is ook verkrijgbaar in een high-visibility kleur waardoor je gegarandeerd opvalt!

Fristads Sweatpants werkbroek!

Sportief, comfortabel en toch veilig! De sweatpants van Fristads is voorzien van alle functies die een werkbroek moet hebben!
De sweatpant is verkrijgbaar in het groen en zwart.

We hebben ook een joggingwerkbroekvan Fristads in het assortiment. Deze voelt en ziet er uit als een joggingwerkbroek, maar is voorzien van alle functies die een werkbroek moet hebben! 

Fristads & Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als deelnemer aan het Global Compact van de VN (UNGC) is Fristads toegewijd aan de belangrijkste tien principes voor verantwoord ondernemen op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en corruptiebestrijding. De leveranciers van Fristads zijn belangrijk voor de onderneming, en zij verwachten dat zij zich houden aan de specifieke normen met betrekking tot mensenrechten en een ethische en milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Alles draait bij Fristads om kwaliteit en dit komt bij alle kledingstukken en diensten naar voren. Het doel van het kwaliteitsbeleid is om te voldoen aan de verwachtingen van de klanten of zelfs boven verwachting te presteren, vóór, tijdens en na de aankoop. Fristads lanceert de eerste kledingcollectie ter wereld met een milieuverklaring (EPD), Fristads Green. Hierbij wordt de totale milieubelasting van elk kledingstuk gemeten - van materiaalkeuze tot levering van het afgewerkte kledingstuk.  Dit is een ‘groene’ collectie voor professionals waarbij de hele productieketen wordt gekenmerkt door milieubewustzijn en innovatie om de voetafdruk op het milieu te minimaliseren.