• Lorem ipsum

Werkkleding geschikt voor civiele techniek

Als je werkzaam bent in de civiele techniek, ben je voornamelijk buiten aan het werk. Hierbij is het essentieel om goed zichtbaar te zijn en om werkkleding uit te zoeken die tegen allerlei verschillende weersomstandigheden bestand is. Hieronder vind je alle werkkleding voor civiele techniek en civiele techniek werkschoenen die hiervoor geschikt zijn!

Lees meer...

Werkkleding en werkschoenen geschikt voor civiele techniek

Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest verkochte artikelen in de civiele techniek/infrastructuur. Bij veel beroepen in deze sector ben je voornamelijk buiten aan het werk. Het is belangrijk om voor werkkleding te kiezen die geschikt zijn voor alle soorten weersomstandigheden (ademend, wind- en waterdicht).

Maar het allerbelangrijkste is dat je kiest voor werkkleding waarmee je goed zichtbaar bent. Reflecterende werkkleding met de normering EN ISO 20471 biedt bescherming door hoge zichtbaarheid bij dag, schemer en nacht (voertuigverlichting). De hoge zichtbaarheid kleding valt op bij gevaarlijke situaties in lichte- en donkere werkomstandigheden en bij rijdend verkeer. Zodra je langs rijks- en of spoorwegen moet werken moet de kleding naast de EN ISO 20471 normering ook voldoen aan de aanvullende RWS eisen. Wil je daar meer informatie over? Lees dan ons blog "De verschillende normen en klassen van hoge zichtbaarheidswerkkleding".  

Wegwerkers en mensen in de civiele techniek doen vaak vrij ruw en vies werk. Stevige werkschoenen zijn dus echt een vereiste. Hierin zijn er natuurlijk veel modellen die geschikt zijn voor deze beroepsgroep, maar hebben wij de meest verkochte artikelen in deze sector uitgelicht. Blijf goed zichtbaar, kies voor High visibility werkkleding (hoge zichtbaarheidswerkkleding).