Logistiek en transport werkbroeken

  88 artikelen

  Als magazijnmedewerker of chauffeur is het belangrijk om een werkbroek te dragen waarbij je voldoende bewegingsvrijheid hebt, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk op de heftruck plaatsnemen of op moeilijke plekken komen. Daarnaast worden er in de logistiek en transport sector dagelijks enorm veel stappen gezet, dus een werkbroek waar je makkelijk in kunt bewegen is dan fijn. 

  Lees meer...
  Cargo Clique werkbroek
  Cargo Clique werkbroek
  €39,60
  Excl. btw
  0343 410 110
  Werkbroek Blaklader 1459-1845
  Werkbroek Blaklader 1459-1845
  €81,30
  Excl. btw
  Werkbroek Blaklader 1459-1142
  Werkbroek Blaklader 1459-1142
  €104,70
  Excl. btw
  25.000 orders per jaar
  Levering uit eigen magazijn
  Al 13 jaar dé specialist!
  Blaklader stretch werkbroek 1444
  Blaklader stretch werkbroek 1444
  €68,20
  Excl. btw
  Stretch werkbroek Clique heren
  Stretch werkbroek Clique heren
  €39,60
  Excl. btw
  Werkbroek Kenai Clique
  Werkbroek Kenai Clique
  Excl. btw

  Werkbroek chauffeur

  Ben je opzoek naar een chauffeursbroek? Dan zit je bij Wear2work goed! Wij hebben verschillende werkbroeken die geschikt zijn voor zowel chauffeurs als voor magazijnmedewerkers. Deze werkbroeken hebben veel opbergruimte, zo kun je verschillende tools en pennen gemakkelijk kwijt. 


  Werkbroeken voor de logistieke sector

  De logistieke sector is een brede sector en het belang van deze sector is net als de overige sectoren erg groot. Onder deze sector vallen beroepen als: chauffeurs, distributeurs, orderpickers, coördinators, inkoopmanagers, voorraadbeheerders en alle overige logistieke beroepen. Veel van deze beroepen zijn erg divers en vaak begeef je je afwisselend op de werkvloer en op kantoor. De keuze voor de juiste  werkbroek is daarom erg belangrijk, je wilt namelijk veilig kunnen werken. Wij hebben een ruim assortiment veilige werkbroeken die comfortabel zitten en voldoende bewegingsvrijheid bieden: ideaal voor afwisselende werkzaamheden. Wist je dat we ook spijkerwerkbroeken hebben? Deze werkbroeken zien er netjes uit voor op kantoor, maar bieden veiligheid wanneer je de werkvloer op gaat. 


  Werkbroeken voor de logistiek en transportsector koop je bij Wear2work

  Wear2work is een ervaren specialist in het verkopen van werkbroeken, bovenkleding en werkschoenen voor de logistiek en transportsector. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar de wensen en behoeften van de harde werkers in verschillende branches liggen. Je kunt de werkbroeken gemakkelijk online bestellen of komen passen in onze winkel in Wijk bij Duurstede!