• Lorem ipsum

Logistiek en transport werkbroeken

89 artikelen

Als magazijnmedewerker of chauffeur is het belangrijk om een werkbroek te dragen waarbij je voldoende bewegingsvrijheid hebt, zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk op de heftruck plaatsnemen of op moeilijke plekken komen. Daarnaast worden er in de logistiek en transport sector dagelijks enorm veel stappen gezet, dus een werkbroek waar je makkelijk in kunt bewegen is dan fijn. 

Lees meer...
Cargo Clique werkbroek
Cargo Clique werkbroek
€39,60
Excl. btw
Werkbroek Blaklader 1459-1845
Werkbroek Blaklader 1459-1845
€81,30
Excl. btw
0343 410 110
Werkbroek Blaklader 1459-1142
Werkbroek Blaklader 1459-1142
€104,70
Excl. btw
Stretch werkbroek Clique heren
Stretch werkbroek Clique heren
€39,60
Excl. btw
25.000 orders per jaar
Levering uit eigen magazijn
Al 13 jaar werkkleding specialist
SALE
Werkbroek Dassy Stark
Werkbroek Dassy Stark
€48,50
Excl. btw
Werkbroek Projob 2518
Werkbroek Projob 2518
€45,15
Excl. btw
Werkbroek Herock Thor
Werkbroek Herock Thor
Excl. btw

Werkbroek chauffeur

Ben je opzoek naar een chauffeursbroek? Dan zit je bij Wear2work goed! Wij hebben verschillende werkbroeken die geschikt zijn voor zowel chauffeurs als voor magazijnmedewerkers. Deze werkbroeken hebben veel opbergruimte, zo kun je verschillende tools en pennen gemakkelijk kwijt. 

Werkbroeken voor de logistieke sector

De logistieke sector is een brede sector en het belang van deze sector is net als de overige sectoren erg groot. Onder deze sector vallen beroepen als: chauffeurs, distributeurs, orderpickers, coördinators, inkoopmanagers, voorraadbeheerders en alle overige logistieke beroepen. Veel van deze beroepen zijn erg divers en vaak begeef je je afwisselend op de werkvloer en op kantoor. De keuze voor de juiste  werkbroek is daarom erg belangrijk, je wilt namelijk veilig kunnen werken. Wij hebben een ruim assortiment veilige werkbroeken die comfortabel zitten en voldoende bewegingsvrijheid bieden: ideaal voor afwisselende werkzaamheden. Wist je dat we ook spijkerwerkbroeken hebben? Deze werkbroeken zien er netjes uit voor op kantoor, maar bieden veiligheid wanneer je de werkvloer op gaat. 

Werkbroeken voor de logistiek en transportsector koop je bij Wear2work

Wear2work is een ervaren specialist in het verkopen van werkbroeken, bovenkleding en werkschoenen voor de logistiek en transportsector. Met onze jarenlange ervaring weten wij waar de wensen en behoeften van de harde werkers in verschillende branches liggen. Je kunt de werkbroeken gemakkelijk online bestellen of komen passen in onze winkel in Wijk bij Duurstede!