Werkkleding voor beveiliging

  Heb je beveiligingskleding nodig? Of beveiliging schoenen? Wij hebben een ruim assortiment beveiliging kleding en beveiligers schoenen. Zo hebben we bijvoorbeeld beveiligingsjassen, (polo)shirts en vele werkbroeken geschikt voor de beveiliging.

  Lees meer...
  Werkkleding voor beveiliging

  Werkkleding en werkschoenen geschikt voor de beveiliging

  Op deze pagina vind je een overzicht met het gehele assortiment aan beveiligingskleding en beveiligingsschoenen. De selectie die we hierin hebben gezet is speciaal opgesteld aan de hand van de meest verkochte kleding en schoenen voor beveiligers. Als je werkt in de beveiliging kun je zowel binnen als buiten moeten werken.

  Om deze reden is het van belang dat de werkkleding die je als beveiliger draagt, geschikt is voor verschillende weersomstandigheden. Daarom moet je gemakkelijk een laagje aan- of uit kunnen trekken. Daarnaast moet security kleding natuurlijk representatief zijn en comfortabel zitten. Vanzelfsprekend kun je deze werkkleding ook dragen als je andere beroepen uitoefent.

  Vanzelfsprekend hebben we de security kleding en security werkschoenen in vele soorten, kleuren en maten!


  Beveiligingskleding bedrukken

  Werkkleding voor beveiligers moet bijna altijd voldoen aan twee voorwaarden: een logo van de beveiligingsorganisatie waar je werkzaam voor bent en een V-teken (5x6.4cm) op de werkkleding. Ook dit is voor ons geen probleem: wij kunnen namelijk bedrijfskleding bedrukken naar jouw wensen en eisen.

  Krijg je hier liever wat meer advies over? Neem dan contact met ons op!