Lasschoenen beschermen je voeten

  3 artikelen

  Heb je lasschoenen nodig voor tijdens het lassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben lasschoenen goed voor elke lasser en elk budget! Kijk gerust eens rond tussen ons aanbod lasschoenen.

  Lees meer...
  Lasschoenen hoog Portwest S3 HRO
  Lasschoenen hoog Portwest S3 HRO
  Excl. btw
  Prijs in
  Lasschoenen Deltaplus Cobra4 S3 SRC
  Lasschoenen Deltaplus Cobra4 S3 SRC
  Excl. btw
  Prijs in
  Actie
  Sixton S3 SRC Lasschoenen Weld
  Sixton S3 SRC Lasschoenen Weld
  €116,50
  Excl. btw
  Prijs in

  Lasschoenen online bestellen

  Lasschoenen zijn speciaal gefabriceerd voor de metaalindustrie. Als je laswerkzaamheden uitvoert kom je veelal in aanraking met vlammen/vonken en/of lasspatten. Een lasschoen is hiervoor uitermate geschikt, aangezien deze werkschoenen tegen hitte kunnen en ondoordringbaar zijn. Daarnaast hebben lasschoenen geen veters of ogen. Dit zorgt ervoor dat dit geen vlam kan vatten en dat lasschoenen eenvoudig en snel aan- en uit te trekken zijn. 


  Merken lasschoenen

  Bij Wear2work hebben we verschillende merken lasschoenen, zoals werkschoenen voor het lassen van Sixton en Portwest. Zowel onze Sixton lasschoenen als de Portwest lasschoenen zijn voorzien van een S3-normering


  Advies over lasschoenen

  Wil je liever wat meer advies over lasschoenen? Raadpleeg dan onze klantenservice! Zij staan de hele week klaar om je te helpen adviseren! Zo kies je altijd de juiste werkschoenen. Wil jij liever je lasschoenen bekijken en uitzoeken in de winkel? Ook dit is mogelijk; onze werkschoenen- en werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede is geopend van ma t/m za.