• Lorem ipsum

Lashandschoenen

6 artikelen

Lashandschoenen zijn vanzelfsprekend geschikt als je lasser bent van beroep. Lashandschoenen bieden bescherming tegen hitte, vuur en spatten. Je kunt namelijk verschillende risico's lopen als je in contact komt met hitte en vuur. Er kan namelijk letsel ontstaan zoals brandwonden wanneer je niet goed beschermd bent tijdens het lassen. Om je handen maximaal te beschermen tegen deze risico's zijn vuurvaste handschoenen zeer van belang. Alle werkhandschoenen in onderstaand overzicht zijn tevens goedgekeurd volgens de daarvoor gestelde richtlijnen. Zo kun je veilig je laswerkzaamheden uitvoeren.

Lees meer...

De nodige bescherming tijdens het lassen

Als lasser zijn je handen het belangrijkste gereedschap van al je werkzaamheden. Wij, bij Wear2work, kunnen jouw gereedschap perfect beschermen. Bekijk daarom onze collectie lashandschoenen.

Werkhandschoenen 10396/10397

De 35cm lange laswerkhandschoenen 10396 zijn gemaakt van splitleder en de 10397 uitvoering gestikt met kevlar garen. Dit biedt de juiste bescherming tegen laswerkzaamheden. Beide uitvoeringen lashandschoenen zijn getest en volgens de richtlijnen EN388 en EN407 goedgekeurd. Dit houdt in dat het bescherming biedt tegen hitte, vuur en mechanische risico’s.

Laswerkhandschoenen A-leder 10393

Ook de A-leder 10393 lashandschoenen zijn getest en volgens de richtlijnen EN388 en EN407 goedgekeurd. Ook bevat deze een 10cm lange splitledere kap.

Zit hier niet bij wat je zocht?
Is het toch niet helemaal het product wat je zoekt, kijk dan eens bij onderstaande werkhandschoenen:

Lashandschoenen kopen? Wear2work.nl!

Bestel je hittebestendige handschoenen om te lassen snel op wear2work.nl! Bij ons profiteer van je van snelle levertijden, voordelige prijzen en de beste service! Heb je vragen over een hittebestendige handschoen? Neem dan contact met ons op!