• Lorem ipsum

Laskappen

2 artikelen
Sale
Lasbril
Lasbril
Excl. btw
Lashelm Casoud Delta Plus
Lashelm Casoud Delta Plus
Excl. btw

Laskappen zijn van groot belang voor lassers. Een laskap beschermt het gezicht, de ogen en de nek van lassers namelijk tegen infrarood, hitte, ultraviolet, vuur en spatten. Wij raden aan om een goede laskap of lashelm aan te schaffen. Laskappen en lashelmen van gecertificeerde merken als bijvoorbeeld Delta Plus bieden voldoende bescherming tegen de risico’s van lassen.

Lashelmen

Ook lashelmen zijn enorm populair onder lassers, het grote voordeel van lashelmen is dat je twee handen vrij hebt om te kunnen lassen. Veel lashelmen hebben een aanpasbare hoofdriem waardoor het draagcomfort van deze helmen groot is en de bescherming voor je ogen op de juiste plek blijft. Er zijn verschillende soorten lashelmen, denk bijvoorbeeld aan een automatische lashelm en een passieve lashelm.

Lashelm automatisch

Een automatische lashelm heeft als voordeel dat het ingebouwde filter automatisch van licht naar donker schakelt tijdens het lassen, zo hoef je de lashelm nooit af te doen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden.

Hoe werkt een lashelm?

Een lashelm draag je tijdens het lassen voor je gezicht en heeft een beschermende functie. Lashelmen beschikken over (ingebouwde) filters die onder andere de straling tegengaan. Ook bieden de helmen bescherming tegen spatten en vonken.  

Laskappen kopen?

Bekijk de laskap van Delta Plus en bescherm jezelf tijdens het lassen. Je koopt laskappen bij Wear2work, de specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen.