• Lorem ipsum

Macseis

6 artikelen

De werkkleding van Macseis is praktisch, maar erg sportief qua uiterlijk. Macseis werkkleding en werkschoenen zijn sneldrogende, waardoor vocht snel afgevoerd wordt. Wij hebben Macseis werkshirts, werkpolo's, werkbroeken en werkschoenen in ons assortiment. 

Lees meer...
SALE
Dames softshell jas Venture stretch Macseis
SALE
Dames poloshirt Flash powerdry Macseis
Dames poloshirt Flash powerdry Macseis
€19,95
Excl. btw
SALE
Softshell jas Venture stretch Macseis
Softshell jas Venture stretch Macseis
€79,95
Excl. btw
SALE
Werkbroek Macseis stretch Proneon
Werkbroek Macseis stretch Proneon
€69,95
Excl. btw
SALE
Dames sweater Powerdry Macseis
Dames sweater Powerdry Macseis
€29,95
Excl. btw
0343 410 110

Macseis werkkleding

Macseis is een Noord-Amerikaans merk opgericht in 2008 en ontwerpt o.a. sportieve werkkleding met een hoog draagcomfort. Doordat er goed is nagedacht over de ergonomische en praktische eigenschappen van de werkkleding, wordt het werken voor de drager nog gemakkelijker en veiliger gemaakt. Het materiaal van de meeste Macseis shirts en Macseis polo’s in ons assortiment, zijn sneldrogend en voorzien van een Powerdry functie, wat afkomstig is van sportkleding. Deze Powerdry functie zorgt ervoor dat zweet snel afgevoerd wordt en het materiaal dus snel droogt. Dus zelfs bij warme temperaturen en intensief werk kan je met de werkkleding van Macseis comfortabel blijven werken!

Wij hebben meerdere producten van Macseis functionele werkkleding in ons assortiment, en ook in diverse kleuren. Werkkleding van Macseis is milieuvriendelijk geproduceerd en OEKOTEX100 gecertificeerd.

Ben je op zoek naar werkkleding van goede kwaliteit en voor een aannemelijke prijs? Kies voor Macseis!                                                          

Macseis werkkleding online kopen

Bestel Macseis werkkleding veilig en snel online bij Wear2work.nl! Als je op werkdagen voor 17:30 uur besteld, kan je het de volgende dag in huis verwachten! En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn, kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Begin nu met bedrijfskleding online kopen bij Wear2work!

Macseis werkkleding bedrukken

Macseis werkkleding laten bedrukken? Geen probleem! Bedrukte werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Wil je jouw werkkleding laten bedrukken en personaliseren met je logo, bedrijfsnaam of tekst? Bestel dan jouw bedrukkingen direct online mee.

Werkkledingwinkel Wijk bij Duurstede

Wij hebben een werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede waar je alles kan bekijken, passen en vergelijken. En uiteraard kan je alles direct meenemen aangezien we vrijwel alles op voorraad hebben liggen! Een werkkleding- en werkschoenenwinkel met zoveel keus? Een bezoekje waard.