Macseis

  1 artikelen

  De werkkleding van Macseis is praktisch, maar erg sportief qua uiterlijk. Macseis werkkleding en werkschoenen zijn sneldrogende, waardoor vocht snel afgevoerd wordt. Wij hebben Macseis werkshirts, werkpolo's, werkbroeken en werkschoenen in ons assortiment. 

  Lees meer...
  SALE
  Dames poloshirt Flash powerdry Macseis
  Dames poloshirt Flash powerdry Macseis
  €19,95
  Excl. btw
  Prijs in

  Macseis werkkleding

  Macseis is een Noord-Amerikaans merk opgericht in 2008 en ontwerpt o.a. sportieve werkkleding met een hoog draagcomfort. Doordat er goed is nagedacht over de ergonomische en praktische eigenschappen van de werkkleding, wordt het werken voor de drager nog gemakkelijker en veiliger gemaakt. Het materiaal van de meeste Macseis shirts en Macseis polo’s in ons assortiment, zijn sneldrogend en voorzien van een Powerdry functie, wat afkomstig is van sportkleding. Deze Powerdry functie zorgt ervoor dat zweet snel afgevoerd wordt en het materiaal dus snel droogt. Dus zelfs bij warme temperaturen en intensief werk kan je met de werkkleding van Macseis comfortabel blijven werken!

  Wij hebben meerdere producten van Macseis functionele werkkleding in ons assortiment, en ook in diverse kleuren. Werkkleding van Macseis is milieuvriendelijk geproduceerd en OEKOTEX100 gecertificeerd.

  Ben je op zoek naar werkkleding van goede kwaliteit en voor een aannemelijke prijs? Kies voor Macseis!                                                          

  Macseis werkkleding online kopen

  Bestel Macseis werkkleding veilig en snel online bij Wear2work.nl! Als je op werkdagen voor 17:30 uur besteld, kan je het de volgende dag in huis verwachten! En wanneer het toch niet de juiste maat blijkt te zijn, kan je het snel en eenvoudig weer ruilen. Begin nu met bedrijfskleding online kopen bij Wear2work!

  Macseis werkkleding bedrukken

  Macseis werkkleding laten bedrukken? Geen probleem! Bedrukte werkkleding zorgt voor een professionele uitstraling en draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf. Wil je jouw werkkleding laten bedrukken en personaliseren met je logo, bedrijfsnaam of tekst? Bestel dan jouw bedrukkingen direct online mee.

  Werkkledingwinkel Wijk bij Duurstede

  Wij hebben een werkkledingwinkel in Wijk bij Duurstede waar je alles kan bekijken, passen en vergelijken. En uiteraard kan je alles direct meenemen aangezien we vrijwel alles op voorraad hebben liggen! Een werkkleding- en werkschoenenwinkel met zoveel keus? Een bezoekje waard.