Puma werkschoenen

  0 artikelen

  Werkschoenen Puma

  Puma werkschoenen kan je misschien wel het best omschrijven als Puma sport werkschoenen.
  Voor elk beroep zijn er Puma werkschoenen te koop. Zo zal bijvoorbeeld iemand in de bouw een robuuste Puma werkschoen dragen, terwijl iemand in de logistieke sector de voorkeur geeft aan de meer sportievere Puma werkschoenen.
  Er zijn lichte sportieve Puma werkschoenen voor beroepen waar je veel moet lopen, maar ook Puma werkschoenen met stalen neus voor de zwaardere beroepen. 

  Vermoeide voeten? Puma werkschoenen!

  Bij veel beroepen loop je ongemerkt vele kilometers en sluit je elke werkdag af met vermoeide voeten. Sterker nog, veel mensen beginnen hun werkdag met vermoeide voeten. Een groot deel van deze problemen kan je voorkomen door de goede werkschoenen te kiezen. Als je gaat sporten of hardlopen dan doe je dit met sportschoenen en niet met leren veterschoenen. Het is belangrijk dat je voeten goed worden afgewikkeld bij het lopen en dat er voldoende demping in de zool aanwezig en de zool schokabsorberend werkt. Met de jarenlange ervaring uit de sportwereld heeft Puma werkschoenen ontwikkeld die aan al die eisen voldoen. Hierdoor heb je veel minder snel last van vermoeide voeten met Puma veiligheidsschoenen. 

  Puma werkschoenen S3

  Beoefen je een beroep waarbij de veiligheid hoog in het vaandel staat, maar waarbij je ook nog eens veel loopt of staat? Dan zijn Puma werkschoenen de beste keus. En wanneer je eenmaal op Puma werkschoenen hebt gelopen, wil je nooit meer iets anders. Puma werkschoenen zijn sportschoenen die voldoen aan de veiligheidseisen van deze tijd. Puma werkschoenen S3 zijn voorzien van:

  • Beschermende neus
  • Gesloten hiel
  • Antistatische eigenschappen
  • Energie absorberende hak
  • Waterdichte schacht
  • Penetratie bestendige tussenzool

  Puma werkschoenen zijn onderverdeeld in verschillende series.
  Wil je meer weten over de kenmerken en specificaties van deze Puma werkschoenen?

  Puma werkschoenen S1P

  In het assortiment Puma werkschoenen komt de S1P normering veel voor. Bij de meeste beroepen volstaan deze Puma S1P werkschoenen. Het enige verschil met de Puma werkschoenen S3 is de waterdichte schacht waardoor het langer duurt voordat water doordringt aan de bovenzijde van de werkschoenen. Maar ook de Puma S1P werkschoenen hebben een beschermde neus en een ondoordringbare tussenzool en zijn net zo veilig als S3 werkschoenen.

  Puma werkschoenen dames

  Puma heeft al jarenlang haar populariteit bewezen. Puma werkschoenen bieden de juiste veiligheid, maar ook stijl en comfort. En ook voor dames zijn er speciale Puma dames werkschoenen in verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze dames Puma werkschoenen hebben een stijlvol, sportief uiterlijk. Er zijn Puma dames werkschoenen S3, maar er zijn ook dames veiligheidsschoenen met een S1P normering. Of je nu werkschoenen met een stalen neus zoekt of Puma werkschoenen dames met een kunststof neus. Er is keuze genoeg in het assortiment Puma dames werkschoenen.

  Puma ESD werkschoenen

  De Puma ESD werkschoenen voldoen aan de ESD normering waardoor elektrostatische schokken effectief worden afgevoerd naar de grond en je geen last heb van elektromagnetische schokken.

  Verkoopadressen Puma werkschoenen?

  Je hoeft niet langer te zoeken naar verkoopadressen voor Puma werkschoenen. Wear2Work heeft alle Puma werkschoenen op voorraad in de winkel. Je kan kiezen uit meer dan 75 verschillende Puma werkschoenen in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Passen, vergelijken en direct meenemen! Elke maand hebben een speciale Puma werkschoenen aanbieding!

  Puma werkschoenen aanbieding

  Elke maand hebben we een speciale Puma werkschoenen aanbieding. We selecteren een model uit de Puma werkschoenen hoog een de Puma werkschoenen laag serie. Bij deze Puma werkschoenen actie zal de prijs minimaal 10% lager zijn. En zoals je weet worden onze Puma werkschoenen altijd gratis verzonden.
  Ben je op zoek naar de goedkoopste Puma werkschoenen in Nederland? Hou dan maandelijks de Puma werkschoenen aanbieding in de gaten.

  De Puma werkschoenen specialist van Nederland!

  Bestel vandaag nog je Puma werkschoenen online bij Wear2Work.nl en binnen 1 werkdag kan je ze al in huis verwachten! En het verzenden van Puma werkschoenen is ook nog eens gratis. Wij verkopen al ruim 5 jaar Puma werkschoenen en durven inmiddels te zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot specialist op het gebied van sportieve werkschoenen.
  Wij hanteren altijd de scherpste prijs waardoor je nooit te veel betaald voor je Puma werkschoenen. Toch liever eerst je Puma werkschoenen passen voor het kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede.

  Puma werkschoenen winkel

  Keuzehulp werkschoenen
  Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze werkschoenen? Wij hebben een speciale keuzehulp die jou binnen vijf klikken helpt naar jouw ideale werkschoenen. 

  We hebben het complete assortiment ook in onze winkel beschikbaar dus je kan bij ons meer dan 60 verschillende Puma werkschoenen kopen en passen. Wil je weten of de Puma werkschoenen laag geschikt zijn voor je werk of wil je liever de Puma werkschoenen hoog komen passen en vergelijken? Kom dan naar de Puma werkschoenen winkel van Midden Nederland, Wear2work in Wijk bij Duurstede!

  Wij hebben klanten uit heel Nederland die speciaal naar ons toekomen om hun Puma werkschoenen te kopen. Zij weten dat wij altijd de nieuwste Puma werkschoenen hebben voor de beste prijzen. Wear2work, de Puma werkschoenen dealer.