Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering
  • 100 dagen retourneren
  • Achteraf betalen
07 Aug 2023

Osundalo

Over Osundalo
Osundalo is opgericht in 2020 en is een jong en gepassioneerd bedrijf gespecialiseerd in zonne-energiesystemen. Osundalo is een duurzaam bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie installaties. Dit doen ze voor zowel huizen als bedrijven. Het bedrijf heeft 15 medewerkers en staat voor persoonlijke benadering, betrouwbare garanties, kwaliteitsmaterialen en esthetisch aantrekkelijke installaties.
osundalo-quote
''Vanuit onze Rotterdamse haven trekken onze monteurs dagelijks door heel Nederland om tientallen zonnepanelen te installeren. Met elk project brengen we Nederland dichter bij een toekomst waarin groene energie de norm is.

Met trots kunnen we zeggen dat we het InstallQ keurmerk dragen, wat onze kwaliteit en betrouwbaarheid bevestigt. Bovendien bieden we garantie vanuit SGZE, waardoor klanten met vertrouwen kunnen investeren in duurzame energie.

Ons enthousiaste team blijft zich inzetten voor innovatie en uitmuntende service, zodat we de energietransitie blijven leiden en onze impact vergroten.''

''Wij hebben de kleding van Printer Prime besteld bij Wear2work. Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de kleding en schoenen van Printer Prime. Deze producten voldoen aan onze behoeften op het gebied van comfort, veiligheid en duurzaamheid. Deze kleding sluit perfect aan met wat wij willen uitstralen met ons bedrijf!'' aldus Gilio Vasconcellos, zonnedak adviseur bij Osundalo.

Samenwerking met Wear2work
''We werken inmiddels al 3 jaar samen met Wear2work en zijn hier zeer tevreden over. Wear2work onderscheidt zich door goed mee te denken met het kiezen van de juiste stoffen die optimaal zijn voor verschillende weersomstandigheden en designs. Daarom zouden we Wear2work aanbevelen als leverancier van werkkleding en werkschoenen. Ze waarderen de kwaliteit en het comfort, wat bijdraagt aan hun productiviteit en welzijn op de werkvloer.''

Producten die Osundalo bij ons heeft besteld:

osundalo-bedrukte-kleding

Stel hier je vraag
Stel hier je vraag