Carhartt mutsen, stijlvol en comfortabel

  0 artikelen

  Ontdek de nieuwste Carhartt mutsen in verschillende trendy kleuren bij Wear2work. Elk jaar worden er weer nieuwe kleuren aan de collectie toegevoegd. Met een Carhartt muts maak jij je wintergarderobe pas echt compleet.

  Lees meer...

  Carhartt mutsen in vele kleuren

  Een muts zorgt voor warmte en comfort tijdens de koude winterdagen. Maar een Carhartt muts is veel meer dan een hoofddeksel tegen de kou. Het is ook een aanvulling op je kledingstijl door de vele verschillende kleuren. Er zijn Carhartt mutsen in subtiele tinten zoals lichtblauw, lila, roze en violet maar ook in opvallende kleuren als rood en paars. En natuurlijk zijn de mutsen ook verkrijgbaar in klassieke kleuren als zwart, wit, navy en grijs. Er zijn modellen met en zonder rand, en ook de Carhartt badges op de muts zijn er in 2 verschillende uitvoeringen. Het standaard label, en het label wat in dezelfde kleur is uitgevoerd als de muts. 

  Carhartt mutsen combineren stijl met praktisch comfort, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor zowel dagelijks gebruik als voor buitenactiviteiten in koude weersomstandigheden.