Betalen

  • Welke betaalmogelijkheden zijn er?

   iDEAL 

   De meest gekozen betaaloptie is iDEAL, waarbij je het bedrag online overmaakt via je eigen bank.
   Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en wij ontvangen gelijk een bevestiging van deze betaling. Je bestelling wordt direct verwerkt.

   Creditcard: Eurocard, Mastercard en Visa 

   Betalen met je creditcard kan bij ons door je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in te vullen in de checkout. Het versturen van je creditcardgegevens is veilig omdat onze webwinkel ssl-beveiligd is. Je bestelling wordt direct door ons verwerkt en de betaling wordt via onze betaalprovider Mollie verwerkt.

   Vooruitbetaling 

   Kies je ervoor om het bedrag per vooruitbetaling zelf te voldoen, dan ontvang je direct na je bestelling een mail met de factuur. Je kunt het factuurbedrag rechtstreeks overmaken naar ons IBAN nummer NL56RABO0105992305 t.n.v. Wear2work B.V. onder vermelding van het ordernummer.
   Wanneer het bedrag op onze rekening staat, ontvangen wij een melding en nemen we jouw bestelling in behandeling. Wanneer je hebt gekozen voor vooruitbetaling per bank kan het zijn dat je betaling een dag later wordt verwerkt.

   Paypal 

   PayPal is een online betaalsysteem en fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om een Paypal account aan te maken heb je alleen een e-mailadres nodig. De betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening.

   Bancontact

   Met Bancontact kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen met gebruik van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd via onze ssl verbinding en via onze betaalprovider Mollie.

   Achteraf betalen - Billink 

   Eerst je bestelling ontvangen en later pas betalen? Dat kan! Kies dan voor de betaalmethode 'Achteraf betalen met Billink'. Dit gaat heel eenvoudig en snel. Tijdens het afronden van de bestelling kies je in de checkout onder 'Betaalmethoden' voor 'Achteraf betalen met Billink'. Je bestelling wordt direct verwerkt en je ontvangt na een paar dagen van Billink de factuur in je email. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.
   Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om achteraf te betalen via Billink.
   Soms kan het zijn dat je betaling bij Billink wordt afgekeurd. Je ontvangt hier helaas geen melding van vanuit Billink. Wij kunnen hier de reden niet van inzien. Je kan hiervoor contact opnemen met Billink. Zij zin te bereiken op telefoonnummer 010-4141473.

   Mocht je hulp nodig hebben dan kun je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice!

  • Kan ik als particulier achteraf betalen?
  • Is mijn online betaling veilig?
  • Hoe lang duurt het voordat mijn betaling verwerkt is?
  • Kan ik ook met cadeaubonnen betalen?