• Lorem ipsum

Lotto werkschoenen

1 artikelen
SALE
Lotto werkschoenen Race 250 zwart S1P SRC

Lotto werkschoenen

Wear2work is distributeur van Lotto werkschoenen voor de Nederlandse markt. Lotto is in 1973 opgericht als Italiaans sportmerk waarbij ze vooral schoenen produceerden voor de tennis en voetbalsport. De continue aandacht voor innovatie en nieuwe technologieën zorgden ervoor dat Lotto altijd voorop liep in ontwikkelingen. Lotto gebruikt voor de werkschoenen dezelfde technologieën die voor sportschoenen worden gebruikt. De materialen, afwerking en gepatenteerde technische details zorgen voor een unieke collectie werkschoenen. 

Voor alle Lotto werkschoenen geldt dat deze beschikken over een veiligheidsneus en een antiperforatiezool. De Lotto werkschoenen zijn onder te verdelen in verschillende lijnen;

  • Lotto werkschoenen Speed - Lotto werkschoenen uit de Speed lijn zijn extreem ademend en bieden maximale bescherming!
  • Lotto werkschoenen Hit – Lotto werkschoenen uit de Hit lijn zijn licht, flexibel en comfortabel. Deze veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in hoge en lage modellen.
  • Lotto werkschoenen Race – Lotto werkschoenen uit de Race lijn zijn sportief, sterk en daardoor geschikt voor diverse werkzaamheden.

Verkoopadressen Lotto werkschoenen?

Je hoeft niet langer te zoeken naar verkoopadressen voor Lotto werkschoenen. Wij verkopen deze via onze webshop maar hebben ze ook op voorraad in onze winkel in Wijk bij Duurstede. Passen, vergelijken en direct meenemen!

Dé Lotto werkschoenen specialist van Nederland!

Bestel vandaag nog je Lotto werkschoenen online bij Wear2Work.nl en binnen 1 werkdag kan je ze al in huis verwachten! Lotto werkschoenen worden altijd GRATIS verzonden!

Wear2work is uitgegroeid tot specialist op het gebied van sportieve werkschoenen.
Toch liever eerst je Lotto werkschoenen passen voor het kopen? Kom dan gerust langs in onze winkel in Wijk bij Duurstede.

Lotto werkschoenen winkel

We hebben het assortiment ook in onze winkel beschikbaar dus je kan bij ons verschillende Lotto werkschoenen passen en vergelijken. Wil je weten of de Lotto werkschoenen laag geschikt zijn voor je werk of wil je liever de Lotto werkschoenen hoog komen passen en vergelijken? Kom dan naar dé werkschoenen winkel van Midden Nederland, Wear2work in Wijk bij Duurstede!

Wij hebben klanten uit heel Nederland die speciaal naar ons toekomen om hun sportieve werkschoenen te kopen. Zij weten dat wij altijd de nieuwste werkschoenen hebben voor de beste prijzen.

Wear2work, de specialist op het gebied van sportieve werkschoenen!