• Lorem ipsum

Maxguard werkschoenen

4 artikelen
Sale
Maxguard werkschoenen S3 SRC Shadow sale
Maxguard werkschoenen S3 SRC Shadow sale
€56,95€49,95excl. BTWprijs incl. BTW €60,44
Maxguard werkschoenen S1P SRC Skinner
Maxguard werkschoenen S1P SRC Skinner
€49,95excl. BTWprijs incl. BTW €60,44
Maxguard werkschoenen S1P SRC Sinclair
Maxguard werkschoenen S1P SRC Sinclair
€49,95excl. BTWprijs incl. BTW €60,44
Sale
Maxguard werkschoenen S1P SRC Dustin sale
Maxguard werkschoenen S1P SRC Dustin sale
€55,95€49,95excl. BTWprijs incl. BTW €60,44

Maxguard werkschoenen

De Maxguard werkschoenen worden in Duitsland ontwikkeld en dat zie je terug in de kwaliteit.
De werkschoenen van Maxguard kenmerken zich ook door innovatieve eigenschappen waardoor ze steeds lichter en comfortabeler lijken te worden. Veel van deze nieuwe aspecten zijn gepatenteerd waardoor je ze alleen bij Maxguard werkschoenen zal vinden. En bij alle Maxguard werkschoenen krijg je altijd een extra set veters.

MAXGUARD SAFETY SNEAKERS

Op zoek naar goedkope werkschoenen, maar wil je wel iets te kiezen hebben? Dan zijn de voordelige lichte werkschoenen uit de S-serie iets voor jou! Met de sportieve Maxguard werkschoenen uit de S-Eco serie is er eindelijk een goedkoper alternatief waar je mee gezien kan worden. Lichte werkschoenen in verschillende kleuren en verkrijgbaar vanaf maat 35! De Maxguard werkschoenen uit de S-serie hebben allemaal een roestvrij stalen neus en een antiperforatie tussenzool. Bovendien is de SRC antislipzool ook nog eens hittebestendig tot 200 graden. Voordelige sportieve werkschoenen? Kies dan voor Maxguard! 

MAXGUARD SAFETY SNEAKERS S–COMFORT SERIE

De werkschoenen uit de S serie hebben een Max-Light neusbescherming die wel 50% lichter is dan een stalen neus. De Max-Flex antiperforatie tussenzool geeft 100% bescherming omdat deze als brandzool in de werkschoen is verwerkt en daardoor volledige afdekking van de voet geeft. Ook hebben alle werkschoenen uit deze serie een Max-Komfort voetbed wat anti bacterieel, antistatisch en anatomisch gevormd is. De laatste modellen uit deze serie werkschoenen zijn razend populair door het gewicht in combinatie met de modieuze uitstraling.

MAXGUARD D-CLASS WERKSCHOENEN

De Maxguard werkschoenen uit de D-serie hebben een Reddot award in de wacht gesleept voor het meest succesvolle ontwerp werkschoenen. Deze sportieve werkschoenen zijn wat smaller dan de andere series van Maxguard. Ook met deze serie Maxguard werkschoenen is er weer genoeg te kiezen.