Spelregels: Hoe bestel ik geborduurde werkkleding?

  Wil je je werkkleding laten borduren? Ook dat is bij ons mogelijk! Geborduurde bedrijfskleding ziet er professioneel uit, is duurzaam en kan prima vele malen gewassen worden.

  Hoe werkt het?

  Wil je je werkkleding borduren? Dat kan al vanaf 10 stuks!
  Bestel op deze pagina je offerte voor geborduurde werkkleding.

  Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan en geef hierin zo duidelijk mogelijk jouw wensen aan. Denk hierbij aan informatie zoals op welk(e) werkkleding je borduringen wenst en waar je deze geplaatst zou willen hebben.
  Stap 2: Lever je logo aan in het juiste bestand (AI of vector-bestand).

  Stap 3: Wanneer dit logo is aangeleverd en bruikbaar is, gaan wij aan de slag met een digitale drukproef. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!
  Stap 4: Als de digitale drukproef en offerte door jou is goedgekeurd, gaan wij aan de slag met het borduren van de werkkleding. Wij houden je op de hoogte van de verwachte productie- en levertijd.

  Om te borduren betaal je per logo eenmalig voor een borduurkaart. Bij herhaalbestellingen of ben je al in het bezit van een borduurkaart, dan wordt deze borduurkaart niet meer berekend. Na de aanschaf van de borduurkaart kun je in de toekomst snel en gemakkelijk weer een volgende bestelling laten borduren!

  Voordelen van borduren bij Wear2work:
  -Eenvoudig een offerte opvragen + een snelle respons hierop!
  -Duidelijke communicatie over jouw geborduurde werkkleding
  -Lange levensduur
  -Jarenlange ervaren op het gebied van bedrijfskleding borduren
  -We denken graag met je mee!

  Meer informatie
  Wil je meer informatie over het borduren van werkkleding? Neem contact met ons op via 0343 41 01 10.