Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering
  • 100 dagen retourneren
  • Achteraf betalen
24 Feb 2023

van Wijk Verf

Het bedrijf
Van Wijk Verf is een verfgroothandel met maar liefst 7 vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tiel. De meeste vestigingen liggen in het oosten van het land. Van Wijk bestaat sinds 1961 en is een echt familiebedrijf; niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor leveranciers en klanten. '"We doen waar we goed in zijn én natuurlijk waar we blij van worden!''

             
Betrokkenheid en passie zijn begrippen die kenmerkend zijn voor het bedrijf. Dit is ook terug te zien aan de duur waarin medewerkers voor het bedrijf werken; velen werken al jaren voor de organisatie!

Eric de Leeuw, werkt bijvoorbeeld al 29 jaar voor het bedrijf, maar dienstverbanden rond de 15-20 jaar zijn geen hoge uitzondering binnen van Wijk Verf! Ons slogan is daarom ook: ''Doe maar gewoon, dan word je vanzelf bijzonder!''

Connectie met Wear2work
We zijn bij Wear2work terecht gekomen via een oud-collega van jullie. Wat we erg fijn vinden is dat Wear2work een goede prijs én service biedt! Dit uit zich in het meedenken & ontzorgen op het gebied van werkkleding en het bedrukken hiervan. Ook de reactiesnelheid is een groot voordeel!

Producten die van Wijk Verf bij ons heeft besteld:

Stel hier je vraag
Stel hier je vraag
Wij slaan cookies op om onze website optimaal te laten functioneren en te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »